Kedvelem a Plusz Portált! | Bezárom ::X::
AddThis Social Bookmark Button
 
Kezdőlap arrow A 7 interjúja arrow A 7 interjúja arrow Fleckhammer Henrietta optimista a jövőt illetően...
Fleckhammer Henrietta optimista a jövőt illetően... Nyomtatás E-mail
2010. július 19. hétfő 00:21
   Fleckhammer Henrietta Sepsiszentgyörgyről érkezett az Év Arca Erdély szépségversenyre, melyre a Miss Party 2010 révén nyert részvételi díjat. Bár ezúttal nem lett dobogós, még sem csügged, jól érzi magát a bőrében és optimista a jövőre nézve. Vele beszélgettünk, az eddigi versenyekről, a jövő terveiről, sulikról, pasikról...
 
 
 
 
- Kérlek, mutatkozzál be a Plusz Portál olvasóinak!
 
- Fleckhammer Henrietta vagyok, 17 éves sepsiszentgyörgyi tanuló. Magasságom 169 cm, a testsúlyom 50 kg. Szabadidőmben a barátaimmal vagyok, szórakozok és minden extrém dolgot kipróbálok.
 
- Mennyire vagy maximalista?
 
- Úgy gondolom, hogy egy egészséges maximalizmussal rendelkezem, habár a környeztem szerint egy picit túlzásba viszem! Hátrányom még nem származott egyébként ebből! Sőt...
 
- Menyire tetszett Székelyudvarhely az itt töltött pár nap alatt?
 
- Sajnos nem volt sok időnk alaposan megismerni a várost. Kevés szabadidőnkben viszont, az ottani barátnőkkel több helyen is megfordultunk. Amit eddig tapasztaltam az az, hogy, a székelyudvarhelyi emberek nagyon kedvesek.
- Hogy jöttetek ki a csajokkal egymás között?

- A lányok nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Persze kivétel az mindig akad. Az én véleményem szerint, ezalatt a pár nap alatt nagyon összeszoktunk. Rossz érzés volt elválni egymástól. Voltak percek, amikor az asztal melett beszélgettünk hogy, mennyire fogunk hiányozni egymásnak. Mindent összevetve kiváló volt a társaság és a hangulat is úgyszintén!

- Mi az amit leginkább szeretsz tenni?

- Nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni, szeretem az életet ahogy van! Próbálok mindig a jó és a nekem kellemes dolgok közelébe maradni. Imádok olvasni és természetesen vásárolgatni is mindig szakítok időt. Ha pedig mindezt utazgatás közben sikerül csinálnom, akkor vagyok a legboldogabb! Pezsegjen az élet, legyen adrenalin!
 
- Hol sulizol?

- A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceumban járok, filológia osztályban.

- Menyire vagy szerény?

- Erre a kérdésedre a válaszom, hogy ezzel a szóval nem tudnám jellemezni magam...
 
- Hogy állsz a szépségversenyekkel, nyertél már díjat?

- Egy versenyről sem jöttem még haza üres kézzel! Habár első helyen még nem végeztem, de egyelőre nem is ez a célom! Mindezt a saját örömömre teszem nem a koronáért!

- Mit szólt a családod, a barátaid, hogy indulsz az Év Arca Erdély szépségversenyen?

- Az első verseny előtt volt nehéz, de azóta mindenben számíthatok a családomra! Most már a szüleim a legnagyobb rajongóim és ők biztatnak a legjobban! A barátaimra sem lehet panasz! Mindig mosolyt hoznak az életembe és mindig örülnek, mikor a színpadon látnak. E tekintetben nagyon szerencsés vagyok. Mindkét oldaltól rengeteg segítséget kapok!
 
- Mi leszel, ha nagy leszel?

- Vannak konkrét dolgok, de erről még nem szívesen beszélnék! Maradjunk annyiban, hogy egy olyan ember szeretnék lenni, akinek a döntésein "sok" múlik.  Szóval semmiképp nem gyümölcs a joghurtban...

- Szeretted volna megnyerni a autót, a verseny fődíját?

- Nem tudom... te ismersz-e olyan embert, aki erre a kérdésre "Nem"-et mondana?

- Ki fedezett fel?

- Még nem fedeztek fel! Az eddig elért sikereket saját magamnak, illetve környezetemnek köszönhetem csak!

- Szeretsz sütni, főzni?

- Az élet nehéz dolgaitól még szüleim kímélnek! Viszont a sütiket imádom és van is egy pár recept amit ki szoktam próbálni!

- Mesélj pár szót a pasikról...

Pasik... Tényleg csak pár szót tudok mesélni, mivel eléggé válogatós vagyok sajnos! Nem panaszkodhatom, mert mindig vannak körülöttem, de egyelőre hiányzik az a bizonyos szikra!

- Mit tervezel a jövőre nézve?

- Elsősorban a jelenlegi tanulmányaim minél eredményesebb befejezését, majd egyetemre iratkozást.  Sok utazást és minél több kultúra felfedezését. Mindezek mellett a modellszakmát sem hanyagolnám el semmiképp!
 
 
- Mit üzensz a Plusz Portál olvasóinak?

- Ha tudják, kísérjék figyelemmel továbbra is a szépségversenyeket, és megígérem, hogy még találkoznak velem!
Kattanjatok ti is a Plusz Portálra! Puszi minden kedves olvasónak...
 
Szerző: Barcsa István / www.pluszportal.ro
 

AddThis Social Bookmark Button
 
Minden jog fenntartva (c) Plusz Portál 2007-2013. A portált az Eventus Plus Egyesület működteti. Portál verzió 2.2 PP által kódolva.

A honlap Mozilla Firefoxra van optimalizálva!